Advanced services

In een markt waar steeds meer behoefte is aan specifieke technische kennis, zal Rotary Trading Company zich blijven focussen op het vergaren, behouden en borgen van kennis.

Rotary Trading Company zal zich blijven inzetten als een volwaardig gesprekspartner die een groter toegevoegde waarde levert aan haar klanten. Een toegevoegde waarde die bestaat uit een combinatie van techniek, producten, advies, service en technologische ontwikkeling.

Web-based Seal Repair Database

RTC maakt gebruik van een zelf- ontwikkeld web-based tracking en reporting system om trends in seal failure te registreren en de root cause (oorzaak) vast te stellen van elke seal reparatie. Een onmisbaar hulpmiddel voor een planmatige aanpak om sealperformance te verbeteren.

RTC TOTAL SEAL CARE

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn bieden wij u een totaal pakket wat aansluit op uw wensen. Deze service draagt zorg voor het complete onderhoud van al uw mechanical seals inclusief voorraadbeheer en vervanging.

RTC heeft met diverse bedrijven in uiteenlopende industriële sectoren meerjarige contracten. Omdat iedere bedrijfsstructuur vraagt om een eigen aanpak, is er ook voor uw bedrijf RTC Total Seal Care op maat!

RTC Basic seal training

Rotary Trading Company biedt u de mogelijkheid om uw kennis op mechanische afdichtingen te vergroten. Met name wanneer u regelmatig of dagelijks te maken heeft met het installeren van seals, op een andere wijze betrokken wordt bij seal applicaties in het veld en geïnteresseerd bent in de theoretische achtergronden dan is onze Basic Seal training een uitkomst.

Technology

Samen met onze technologische partners richten wij ons op het vraagstuk workflow solutions en maintenance excellence programma's. Dit zijn innovatief technologische toepassingen die bijdragen aan de efficiency, kennisborging en het bewaken van procedures in relatie tot kwaliteit en veiligheid.

Seal System