Seal repair

Rotary Trading Company reviseert alle merken en typen mechanical seals. Rotary Trading Company maakt gebruik van een zelf ontwikkeld “Tracking and Reporting” systeem om trends in seal failure te registreren en de root cause vast te stellen van elke seal reparatie.

Steeds meer eindgebruikers zien in Rotary Trading Company dé partner voor het beheren en verzorgen van hun totale mechanical seal bestand. Op diverse wijzen worden er, in samenwerking met de eindgebruikers, productverbeteringen toegepast om de MTBSR te verlengen en de onderhoudskosten te verlagen.

OEM parts

Standaard gebruiken wij OEM parts ter vervanging van onderdelen. Doordat wij diverse onderdelen op voorraad hebben kunnen reparaties veelal direct worden uitgevoerd.

Schade en/of slijtage analyse

Bij reparaties wordt er een inspectierapport opgesteld met bevindingen ten behoeve van registratie. Een schade- en/of slijtage analyse kan een richtlijn zijn voor doelmatig onderhoud.

Vakmanschap en kwaliteit

Al onze producten worden voor levering gecontroleerd op maatvoering, vlakheid en dichtheid. Zowel statische als dynamische tests kunnen door ons worden uitgevoerd.