Rotary Trading Company

Rotary Trading Company (sinds 1978) levert standaard en high performance producten, service en advies op het gebied van mechanical seals, seal producten, afsluiters en pompen. Naast onze service en merkonafhankelijke repair activiteiten, maken we gebruik van exclusieve distributeurschappen en komen we tot klantspecifieke oplossingen.

Partnership gedachte

Vanuit een partnership gedachte en werkwijze voor zowel leveranciers als klanten dragen wij bij aan de continuïteit en betrouwbaarheid van het productieproces van onze klanten. Onze klanten zijn onder andere actief in de Petro-chemische, food, pharmacy, staal, papier, afvalverwerking en waterzuiveringsindustrie. Zij ervaren Rotary Trading Company als een betrouwbare, toegankelijke en service gerichte partner.

Carrière

Rotary Trading Company en Rotary Equipment Services zijn twee unieke bedrijven. Passie voor techniek en gevoel voor service? Dan zijn we op zoek naar jou.

Bekijk hier onze vacatures

www.machevo.nl

Erkend leerbedrijf

Beurzen

In 2016 waren wij vertegenwoordigd op :

In 2015 waren wij vertegenwoordigd op :

RTC genomineerd voor SES-Award door Solids Antwerp! .